Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa poprzez pocztę e-mail, telefon oraz formularze zamieszczone na stronie internetowej, prowadzonej pod adresem www.thinkpositive.org.pl dalej zwaną Witryną, przez firmę Grena Ltd.

Strona internetowa jest własnością Grena Ltd. (dalej jako: Grena lub Sponsor Główny) i znajdująca się pod adresem internetowym strona www.thinkpositive.org.pl jest zarządzana przez Grena, z siedzibą w 1000 Great West Road, Brentford, Londyn, TW8 9HH, Wielka Brytania wpisana do rejestru Companies House pod numerem 04793131.

Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem www.thinkpositive.org.pl, akceptują Państwo zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie.

Nasza jednostka dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania rejestracji w ramach strony internetowej podejmując w tym celu niezbędne działania.

 

Grena umieszcza w Witrynie informacje m.in.:

1) Informacje o Akcji Think Positive!;

2) Aktualności z przedsięwzięć Akcji  Think Positive;

3) Zdjęcia oraz filmy; 

4) Opinie, komentarze oraz materiały osób trzecich o Akcji Think Positive; 

W przypadku, gdy zachodzi podejrzenie nadużycia, łamania prawa lub łamania postanowień niniejszego regulaminu, administrator Witryny może usunąć daną treść ze strony bez podawania przyczyny.

 

Prawa autorskie

Treści zawarte na witrynie www.thinkpositive.org.pl objęte są prawami autorskimi przysługującymi ich twórcy i podlegają ochronie zgodnie z prawem autorskim. Kopiowanie treści (również zdjęć) bez pisemnego zezwolenia jest zabronione. 

 

Jakie dane zbieramy?

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, poczty e-mail czy telefonu prosimy o podanie danych dotyczących: imienia, nazwiska, adresu e-mail i numeru telefonu.

Dodatkowo, podczas wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie są zbierane dane dotyczące Państwa wizyty tzn. np. adres IP, nazwę domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Przy pomocy strony internetowej i zamieszczonego w niej formularza zgłoszeniowego dla kandydatów do pracy zbieramy dane niezbędne w przeprowadzonym procesie rekrutacji.

 

W jaki sposób wykorzystujemy zebrane dane?

 

W żadnym przypadku nie sprzedajemy, nie udostępniamy Państwa danych podmiotom trzecim.

Wszystkie dane uzyskane od Państwa służą Nam wyłącznie w celach kontaktowych np. do umówienia spotkania lub odpowiedzi na Państwa zgłoszenie konkursowe.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?

 

W przypadkach odpowiedzi na zadane przez Państwa zapytania i wyrażone zainteresowanie Naszym zapytaniem ofertowym, w celu udzielenia odpowiedzi, kontaktujemy się za pomocą poczty e-mail lub telefonicznie.

 

Niezapowiedziane wiadomości

 

Grena zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Grena rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, zapytań ofertowych i niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.). 

 

Zmiana danych osobowych

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. mają Państwo prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy przesłać wiadomość e – mail pod adres podany w zakładce Kontakt lub listem: 1000 Great West Road, Brentford, Londyn, TW8 9HH, Wielka Brytania.

 

Wykorzystanie ciasteczek „cookies”

 

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu.

Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu.

Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane?

 

Komunikacja między Państwa komputerem, a naszym serwerem gdy zbieramy Państwa dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. 

 

Zmiany Polityki Prywatności

 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt

 

Firma zbierająca dane: Grena Ltd., adres 1000 Great West Road, Brentford, Londyn, TW8 9HH, Wielka Brytania

 

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z adresów podanych w zakładce Kontakt.

THINK POSITIVE

AKCJA SPOŁECZNA W POLSKICH SZPITALACH

Z UDZIAŁEM NATALII PARTYKI, JERZEGO PŁONKI I PIOTRA POGONA

 

REGULAMIN AKCJI

 

  1. Organizatorem Akcji jest Agencja Face it!, z siedzibą w Warszawie (01-031), Al. Jana Pawła II 61 lok. 211, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem 0000442280.

  2. Sponsorami Akcji są: firma medyczna Grena Ltd (sponsor główny), drukarnia Xerox Polska Sp. z o.o.

  3. Cel Akcji

Akcja polega na podarowaniu 100 szpitalom w całej Polsce wystawy zdjęć motywacyjnych z najtrudniejszych wypraw oraz momentów przełomowych w karierach sportowców biorących udział w akcji. Akcja ma na celu pomóc pacjentom w powrocie do zdrowia po trudnych operacjach oraz pokazaniu, że mimo chorób można odnosić sukcesy i spełniać marzenia.

  1. Zasady Akcji

  1. Do akcji zgłaszać się mogą placówki medyczne, pierwszeństwo mają placówki posiadające oddziały onkologiczne, chirurgiczne i torakochirurgiczne.

  2. Zgłoszenia należy dokonywać poprzez wypełnienie formularza na stronie www.thinkpositive.org.pl

  3. 100 placówek, które jako pierwsze zgłosi chęć wzięcia udziału w akcji otrzyma bezpłatną wystawę 5 zdjęć w formacie plakatów do umieszczenia na terenie szpitala w miejscu ogólnodostępnym dla pacjentów.

  4. Przystąpienie do akcji i udział w niej są bezpłatne.

  5. Koszty wydruku wystawy, przywieszek plakatów oraz dostawy do szpitali pokrywają Sponsorzy akcji.

  6. Organizator zapewni szpitalom bezinwazyjny system zawieszenia zdjęć - do samodzielnego montażu.

  7. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za miejsce, w jakim będzie umieszczona na terenie szpital wystawa ani za uszkodzenia ścian.

  8. Zgłoszenia będą przyjmowane od 24.11.2015 do 14.02.2016

  9. Organizator zastrzega sobie prawo do przyznania pierwszeństwa wybranemu szpitalowi w przypadku zgłoszenia w tym samym terminie.

  10. Organizator zastrzega sobie prawo do przedłużenia terminu zgłoszeń oraz zwiększenia liczby placówek mogących wziąć udział w Akcji

  1. Ważne informacje

  1. Szpitale zgłaszające się do Akcji zobowiązane są podać kontakt do osoby, która reprezentować będzie dany szpital.

  2. Osobą odpowiedzialną za realizację akcji po stronie Organizatora jest: Dorota Steliga,
    tel.: 22 119 51 59; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  1. Administratorem danych osobowych uczestników konkursu jest Sponsor, tj. Grena Ltd. z siedzibą w Londynie. Dane są przetwarzane w celu świadczenia usług drogą elektroniczną, prowadzenia działań marketingowych, przeprowadzenia konkursu, wyłonienia jego zwycięzców, ogłoszenia wyników i doręczenia nagród zwycięzcom. Podanie danych jest dobrowolne. Przysługuje Panu/i prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Pani/Pana dane mogę być udostępniane innym podmiotom uprawnionym do ich przetwarzania na podstawie przepisów prawa. Jednocześnie administrator danych informuje, że Organizator ma prawo przetwarzać dane osobowe uczestników konkursu na podstawie zawartej ze Sponsorem umowy powierzenia do przetwarzania danych osobowych.

Instagram Feed